Εκδρομές - Δραστηριότητες

Ιππασία: - Κοχύλι

Ιππασία:

Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας Καματριάδες στο χωριό Ταξιάρχης, που βρίσκεται μόλις 15 χλμ από τον Νέο Πύργο. Σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, στους πρόποδες του όρους Τελέθριο, θα έρθετε σε άμεση επαφή με τη φύση και θα απολαύσετε την ιππασία με τα άλογα.
Πεζοπορία: - Κοχύλι

Πεζοπορία:

Η πεζοπορία στα μονοπάτια των παραδεισένιων τοπίων της Βόρειας Εύβοιας αποτελεί μία ανεπανάληπτη εμπειρία που θα αναζωογονήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα σας. Σας προτείνουμε μαγευτικές διαδρομές που ξεκινούν από την Καστανιώτισσα και φτάνουν ως την κορυφή του Τελέθριου όπου υπάρχει και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Από εδώ αγναντεύουμε όλη την Βόρεια Εύβοια και τον Παγασιτικό. Επίσης μαγευτική είναι η διαδρομή που ξεκινάει από την πλατεία του χωριού Λιχάδας και φθάνει ως την κορυφή του Όρους Λίχας, περιπλάνηση στις καταπράσινες πλαγιές του Πυξαριά αλλά και τη μοναδική εμπειρία της διάσχισης του φαραγγιού Μηλέας.
Θρησκευτικός Τουρισμός: - Κοχύλι

Θρησκευτικός Τουρισμός:

Στο χωριό Προκόπι βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου, όπου καθημερινά συρρέει πλήθος πιστών για να προσκυνήσει το σκήνωμα του Αγίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η γυναικεία Μονή Γαλατάκι καθώς και η Μονή Οσίου Δαυίδ στην οποία φυλάσσονται τα οστά του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος.
Ιαματικά Λουτρά και Θεραπεία Σώματος: - Κοχύλι
Ιαματικά Λουτρά και Θεραπεία Σώματος:
Χαρίστε στον εαυτό σας τη μοναδική εμπειρία θεραπείας σώματος και ευεξίας στα spa της Αιδηψού που βρίσκεται μόλις μίας αναπνοή από τον Νέο Πύργο.
Κοντινοί Προορισμοί: - Κοχύλι
Κοντινοί Προορισμοί:
Πραγματοποιήστε κοντινές αποδράσεις στα παραθαλάσσια χωριά Άγιος Γεώργιος, Ελληνικά, Πευκί, Ροβιές και στη γραφική Λίμνη. Απολαύστε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά τους, περιηγηθείτε στα σοκάκια τους και απολαύστε την τοπική κουζίνα στα γραφικά ταβερνάκια της παραλίας.
Καταρράκτες Δρυμώνα: - Κοχύλι
Καταρράκτες Δρυμώνα:
Η επίσκεψη των καταρρακτών του Δρυμώνα θα σας μαγέψει και θα σας εκπλήξει ,αφού θα αντικρίσετε ένα ονειρεμένο τοπίο σε υψόμετρο 600 μέτρων περίπου όπου το νερό πέφτει από ύψος 15 μέτρων σε μια κρυστάλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος ενώ οι υδατοπτώσεις είναι ανεπανάληπτες. Η κατάφυτη αυτή λίμνη είναι μεγάλης οικολογικής αξίας λόγω του πυκνού ελατοδάσους που την περιβάλλει και συνδιάζεται με τα σπάνιας ομορφιάς μαύρα πεύκα.
Μαγευτικά Λιχαδονήσια: - Κοχύλι
Μαγευτικά Λιχαδονήσια:
Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα μία επίσκεψη στα μαγευτικά καταπράσινα Λιχαδονήσια με τις εξωτικές παραλίες, τα πεντακάθαρα νερά, και το εντυπωσιακό ναυάγιο στα δυτικά του νησιού.
Μονοήμερη Εκδρομή σε Σκιάθο/Σκόπελο: - Κοχύλι
Μονοήμερη Εκδρομή σε Σκιάθο/Σκόπελο:
Η Βόρεια Εύβοια βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις Σποράδες και κυρίως την Σκιάθο και την Σκόπελο. Επωφεληθείτε από την οδική και ακτοπλοϊκή απόσταση και πραγματοποιήστε μονοήμερη εκδρομή στη Σκιάθο και τη Σκόπελο με το εκδρομικό πλοίο από το Πευκί (Εκδρομικό Πλοίο).
ESPA